ورود حشرات داخل فاضلاب به خانه از جمله مشکلات دردسازی است که اغلب در خانه های قدیمی ساخت بسیار دیده می شود و می تواند موجب انتقال آلودگی های موجود در فاضلاب به خانه و ابتلا اعضای خانه به انواع بیماری ها شود. برای جلوگیری از ورود حشرات داخل فاضلاب به خانه روش های متعددی وجود دارد که می توان با استفاده از آنها از شر این حشرات موزی خلاص شد.

انواع حشرات و مگس فاضلاب

به طور کلی هر جایی که داری لوله و فاضلاب باشد می توان انواع حشرات موذی را در آن مکان مشاهده کرد؛ اما اصلی ترین نکته ای که در این باره وجود دارد آن است که شما باید انواع حشرات توالت را بشناسید تا بتوانید از ورود آنها به داخل خانه خود جلوگیری کنید.

در همه خانه ها نقاطی است که می تواند محل تجمع و. جذب حشرات باشد. اصلی ترین مکان هایی که می توانید این حشرات را مشاهده کنید دستشویی، حمام، آشپزخانه و انباری است که انواع مختلفی از حشرات در این نقاط دیده می شود. برخی از انواع حشرات فاضلابی که ممکن است اطراف لوله توالت و یا فاضلاب منزل خود ببینید به عبارت زیر است.

🔸سوسک

به طور قطع همه افراد تا به حال این موجودات را دیده اند و می دانند که از بین بردن آنها چندان آسان نیست و اغلب با سرعت بالایی که دارند از زیر دست افراد فرار می کنند. سوسک ها از جمله حشراتی هستند که مکان های مرطوب و تاریک را دوست دارند به همین خاطر اغلب در توالت ها مشاهده می شوند.

لازم به ذکر است مکان هایی که زود به زود تمیز می شوند و آلودگی کمی در آن ها دیده می شود اغلب از این حشرات در امان هستند و کم پیش می آید به خانه سوسک ها تبدیل شوند. البته باید گفته شود برای جلوگیری از ورود حشرات به خانه از طرق دیگر باید راهکار های خاصی را به کار گرفت که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

🔸مگس فاضلاب

مگس های فاضلاب نیز همچون سوسک ها اغلب در مکان های تاریک همچون لوله های توالت و روشویی تخم گذاری می کنند و اغلب در حمام و یا توالت دیده می شوند. تمیز نگه داشتن فضا می تواند مانع ورود این حشرات آلوده به فضا شود.

🔸پشه ریز توالت

این پشه ها جزو حشرات کم خطر اما آزاردهنده ای هستند که پس از انتقال به مکانی مناسب شروع به تولید مثل می کنند. سرعت رشد لاروهای این حشرات بسیار زیاد است و اگر به سرعت برای از بین بردن آنها اقدام نکنید ممکن است توالت منزل شما به محل زندگی پشه های ریز زیادی تبدیل شود.

🔸هزارپای خانگی

هزارپا خانگی نیز یکی از حشراتی است که در فضاهای مرطوب رشد بهتری دارد. اگر شما در منزل خود زیاد این حشرات را مشاهده می کنید بهترین راه ممکن کمک گرفتن از یک سم قوی است. همچنین خشک نگه داشتن فضا نیز بسیار می تواند برای جلوگیری از ورود حشرات داخل فاضلاب به خانه موثر باشد.

🔸سیلورفیش یا بید کاغذ

بید کاغذ از ریزترین حشرات فاضلاب هستند که نسبت به دیگر حشرات کمتر دیده می شوند. این حشرات نقره ای به نقاط مرطوب علاقه زیادی دارند و می توانند در محیط هایی چون توالت و حمام به راحتی رشد کنند و تولید مثل کنند.

🔸عنکبوت

عنکبوت ها از جمله حشراتی هستند که آزار کمتری نسبت به دیگر حشرات موزی فاضلاب دارند و حتی می توانند به کاهش حشرات در توالت شما کمک کند. این حشرات در مکان های مختلف خانه ممکن است دیده شوند و بدون وجود رطوبت نیز به حیات خود ادامه می دهند؛ اما اغلب در سرویس های بهداشتی خود را نشان می دهند.

راهکارهایی برای جلوگیری از ورود حشرات به خانه

برای آنکه بتوانید از شر حشرات موذی در ساختمان خود خلاص شوید می توانید روش های زیر را به کار بگیرید.

1. از درزگیر برای پوشاندن اطراف درب ورودی استفاده کنید.

یکی از اصلی ترین راه ها برای ورود حشرات به منزل وجود درز در قسمت بالای و زیرین درب های ورودی خانه است که می توان با استفاده از درزگیرهای آماده ای که در بازار به فروش می رسند این فضا های خالی را پر کرد تا حشرات راه ورود به خانه را نداشته باشند.

2. شرایط خانه را بررسی کنید.

طبیعتا برخی ساختمان ها چون ساختمان هایی که مدت زیادی از ساخت آنها می گذرد همچون خانه های ویلایی دارای حشرات بیشتری هستند و برای جلوگیری از ورود این موجودات موذی باید بیشتر از این خانه ها مراقبت کرد. اصلی ترین نکته ای که در مراقبت از این بناها باید مورد توجه قرار گیرد تمیز کردن مداوم فضا و جلوگیری از آلوده شدن مکان است.

3. درب و پنجره ها را توری ببندید.

از آنجایی که میزان حشرات در فصول گرم سال بیشتر می شود و اغلب در این مواقع افراد برای جا به جایی هوا درب و پنجره های خانه را باز می گذارند، امکان ورود حشرات موذی به خانه وجود دارد. شما می توانید از توری برای درب و پنجره های خانه و مسدود کردن راه حشرات استفاده کنید. اینگونه می توانید هر موقع که خواستید درب و پنجره ها را باز بگذارید؛ بدون آنکه نگران ورود حشرات باشید.

4. دریچه فاضلاب را مسدود کنید.

لوله و چاه فاضلاب منبع حشرات موذی است و در صورت باز بودن دریچه های ورودی فاضلاب امکان بالا آمدن حشرات و ورود آنها به خانه زیاد است. شما می توانید از درپوش های فلزی و یا پلاستیکی برای مسدود کردن دریچه فاضلاب استفاده کنید. همچنین استفاده از توری های به خصوصی که در بازار به فروش می رسند نیز بسیار کاربردی خواهد بود.

5. از تاثیر سم کش های قوی قافل نشوید.

استفاده از سم کش های مناسب در زمان درست می تواند شما را از وجود حشرات موذی در کل فصول سال خلاص کند. از آنجایی که اغلب حشرات همچون ساس ها و پشه ها در آخر زمستان و یا اول بهار تخم ریزی و تولید مثل می کنند شما بهتر است هر سال در این مواقع برای سم پاشی خانه و ساختمان خود اقدام کنید. لازم به ذکر است این کار باید بر روی تمام نقاط ساختمان انجام شود.

6. سوراخ های خانه را ببندید.

به مرور زمان ممکن است در خانه همه افراد سوراخ های ریزی به وجود آید که این سوراخ ها تبدیل به راه ورود حشرات به خانه شوند. شما می توانید با مسدود کردن این سوراخ ها و سم پاشی مناسب از شر حشرات موذی خلاص شوید.

7. از توری برای پوشاندن کانال کولر استفاده نمایید.

در بسیاری مواقع ممکن است حشرات خود را به پشت بام رسانده و بخواهند از طریق کانال کولر وارد خانه شوند. برای جلوگیری از این مشکل تنها راه ممکن بستن توری به کانال کولر است. استفاده از فیلترهای مناسب در مواقعی که از کولر استفاده نمی کنید نیز می تواند به شما کمک کند.

8. از مرطوب گذاشتن فضا خوداری کنید.

در صورتی که یکی از لوله ها و یا لوازم منزل شما دچار نشتی و یا گرفتگی شده، بهتر است رفع این مشکلات را به تاخیر نیاندازید. نشتی و یا شکستگی لوله ها می تواند جمع شدن رطوبت در قسمتی از ساختمان را در پی داشته باشد. رطوبت از اصلی ترین عوامل جمع شدن حشرات است که می تواند رشد آنها را سریع تر کرده و میزان آن ها را بیشتر کند. شما می توانید در صورت مشاهده این مشکلات با بهترین لوله بازکنی تهران تماس بگیرید و از خدماتی با کیفیت برخوردار شوید.

9. هر چند وقت اتصالات پشت بام را چک کنید.

هر نقطه از خانه که راه به داخل منزل داشته باشد می تواند راه ورود حشرات محسوب شود. از آنجایی دودکش ها، دریچه های کولر و… به درون خانه راه دارند بهتر است برای مسدود کردن آن ها از توری های مناسب استفاده شود.

10. لامپ های مناسبی را خریداری نمایید.

لامپ های سفید اغلب حشرات بیشتری را به سمت خود جذب می کنند؛ از این رو اگر شما می خواهید حشرات کمی را در خانه خود مشاهده کنید بهتر است برای منزل خود لامپ های نارنجی، زرد و صورتی را خریداری کنید. این لامپ ها اغلب حشرات کمی را جذب می کنند.

11. از خالی کردن سطل زباله به محض پرشدن آن غافل نکنید.

تجمع زباله ها در فضایی باز می تواند موجب جذب حشرات به ویژه سوسک ها شود؛ از این رو لازم است از سطل های درب دار و سر بسته برای جمع کردن زباله ها استفاده کرده و هر شب آن را تخلیه کنید. همچنین ضد عفونی و شستن سطل زباله هر چند وقت یکبار می تواند بسیار مفید باشد.

12. بهتر است هر روز حیوانات خود را تمیز کنید.

کک ها حشرات کوچکی هستند که در صورت تمیز نبودن حیوانات خانگی بر روی بدن آنها دیده می شوند و شما می توانید با تمیز کردن روزانه حیوانات خود همچون سگ و گربه از عدم وجود این این حشرات مطمئن شوید.

13. مواد غذایی در فضای باز قرار ندهید.

مواد غذای همچون آرد، برنج، مواد شیرین و… مستعد جذب حشرات هستند و برای نگهداری آنها بهتر است از ظروف سربسته استفاده کنید و یا در کنار آن ها مقداری سیر و یا فلفل بگذارید. از آنجایی که بوی سیر و فلفل برای حشرات ناخوشایند است این کار می تواند به دفع آنها کمک کند.

14. برای تمیز کردن فضا هر از گاهی از جرم گیرها استفاده کنید.

ریختن جرمگیر در سرویس های بهداشتی می تواند به طور کامل فضا را تمیز کرده و از تجمع حشرات در این مکان ها جلوگیری کند. از آنجایی که جرمگیر می تواند در درزهای موجود نفوذ کند، هر گونه آلودگی را تمیز خواهد کرد. برای استفاده از این مواد لازم است جرمگیر را در محل دلخواه ریخته و چند دقیقه صبر کنید و سپس محل را شستشو دهید.

سخن نهایی

در این مقاله تلاش کردیم انواع حشرات موذی که ممکن است وارد خانه شده و فضا را آلوده کنند را به شما معرفی کرده و روش های جلوگیری از ورود حشرات داخل فاضلاب به خانه را با شما در میان بگذاریم. شما می توانید در صورت عدم رفع این مشکل با روش های مطرح شده، لوله بازکنی تهران تماس بگیرید تا نیروهای ما سریعا به محل اعزام شده و در مدت زمان کوتاهی مشکل را رفع کنند.

ارسال دیدگاه

Call Now Button